fredag, april 14, 2023

Flickträff

Hör ni, hur kan det vara så svårt?

Att få sitt hantverk färdigt? Här strandade korgen jag virkade på under påsken. Garnändarna har hånlett åt mej. Men inte att de har fäst sig själva ändå! Suck!
Nå, idag tog jag mej äntligen i kragen och fick ordning på dem.  Och jag får ju nog skämmas rejält nu, för korgen var färdigvirkad redan i måndags. Men när det roliga tog slut, alltså virkandet, så tog också min iver slut. Nå, bättre sent än aldrig, eller hur?

Bra saker idag:
  • Vaknade långt före väckarklockan!

  • Skickade in krysslösningar från Allers nr 14 - 15 där jag löst både A-korsordet, Storkrysset, Klurifaxen, Rebuskrysset, Flätan och Kronblom för att nu nämna några. Håll tummarna att brevet hinner fram i tid och att jag vinner nånting.

  • Äldsta sonen var iväg och inhandlade berlinmunkar till eftermiddagens begivenhet. Mums!

  • Dagens absolut bästa: Jag har varit på flickträff i grannbyn. Och det var riktigt härligt ska jag säga. Finns det något underbarare än att få leka med ett litet charmtroll? Eller att få krama en gullunge som sträcker upp sina armar mot en och vill upp i famnen? Och vi har faktiskt motionerat en del, för Lillan gillar när man håller henne i händerna och hon får gå. När det var dags för mej att återvända hem, så kröp hon med väldig fart efter mej och ville upp i famnen igen. Pappa, som kommit hem under kvällens lopp fick ta hand om dottern, så jag kunde slinka ut.
    Riktigt mysigt hade vi! Mera sådant, tack.

Önskar er en fin lördag!


2 kommentarer:

Österbottningen sa...

Nu blev jag allt nyfiken på hur virkade påskkorgen blev då den blev klar. Sitter och drar hår och grubblar över de gula och gröna trådarna.... Ska du brodera på nåt eller...
Trevlig helg!

Inge sa...

Spänningen stiger!
Nä, nä, jag och broderier passar liksom inte ihop. Virkat ska de va och inget annat!
En fin fortsättning på helgen till dig med.