tisdag, december 19, 2023

Dagen går så fort...

 ... och jag får ingenting gjort. Men det kanske inte heller behövs göras nånting? Vem vet.

Det blev inget stickcafé för min del idag, tyvärr, men...
Ja, så tänkte jag baka en kryddkaka med surmjölk eller en surmjölkskaka med kryddor, hur ni nu vill kalla den. MEN jag hade förstås inte surmjölk hemma, så det blev till ingenting med den saken.
Hela dagen har jag påtat lite här och lite där, vilket leder till att ingenting blir färdigt. Håhåjaa...

Bra saker idag:

  • Steg upp redan halvåtta!

  • Hittade en av de borttappade julklapparna. Så nu är det fixat. Puuh! Bara den andra kvar att leta efter.

  • Hittade en tom plastlåda i hobbyrummet då jag letade efter den bortsprungna julklappen. Ja, ni läste rätt, en tom plastlåda!!!! Hur är det ens möjligt?

  • Började genast sortera garn, för att bli av med lite påsar, som dräller omkring. Så nu är den tomma plastlådan full. Och vet ni vad? Jo, jag visste inte att jag har så ljuvliga garner!!! Nu har jag nog inte riktigt tid med nånting alls.

  • I en annan plastlåda hittade jag ett par herrsockor. När hade jag stickat dem? Tänk, där har de legat helt tysta och bara väntat på att få komma fram. Tror ni jag kan ge dem till barnens kusin i julklapp? Månne han alls använder yllesockor?

  • Tjohooo! Nu är nästan alla julklappar färdigt inslagna! Den borttappade saknas förstås ännu samt en stor åt Lillan, som jag inte vet hur jag ska paketera eller OM jag alls ska paketera. Föräldrarna kanske inte tycker att det är så roligt att släpa stora grejer hem från julbrunchen? Hmmm... får sova på saken.

  • Och tack och lov, jag kan avhämta jullådorna i lördag, fick bekräftelse nu ikväll att min beställning hade kommit fram. Puuuh, ett stressmoment mindre. Inte för att jag nu sedan vet hur mycket lådor, som behövs eller överhuvudtaget äts. MEN sen behöver jag inte laga mat på hela julhelgen, så lådorna får hänga med ännu detta år.


  • Den här hittade jag i dagens lucka/låda i stickkalendern. Det är så dags nu då alla sockor redan är paketerade...
Önskar er en riktigt fin onsdag! 

Inga kommentarer: