måndag, december 11, 2023

En lång underbar dag

Håhåja, jag är färdig för sängen! Det har varit en lång underbar dag i bästa sällskap! Jag åkte iväg hemifrån i morse lite över åtta och var hemma igen klockan 21. Inte konstigt att sängen känns lockande.


Min kollega och undertecknad startade dagen med digirådgivning i Söderkulla. Där hittar man så här fina snögubbar! Härligt att nån med glimten i ögat har tagit sig tid att bygga den här till glädje för andra.

Bra saker idag:

  •  Föret på vägarna var bra, ingen utlovad snöyra i sikte, tack och lov för det.

  • Vi bjöd på karameller i digirådgivningen. Det uppskattades. Härligt att kunna glädja andra! Och att såna här små saker gör människor glada. Det är väl för att omtanke och vänlighet lyser igenom?

  • Tjohooo! Jag har använt mitt pensionskort första gången idag. Det var när vi åt lunch på Veljekset. Så nu har jag fått min första pensionärsrabatt.

  • Vi satt länge och njöt av den goda maten och varandras sällskap. Så skönt att inte behöva stressa nånstans och att kunna samtala om allting mellan himmel och jord.
    Två polisbilar var där igen. Undrar hur ofta de är där och äter? Men att lagens långa arm äter just på det här matstället måste ju betyda att lunchen är extra god, eller hur?

  • Sent omsider efter lunchen tog vi oss hit, till Konstfabriken i västra grannstaden. Här händer en hel del hela tiden tycker jag. Det är två år sen jag var här senast, då på julfest, liksom i kväll. Förra året var det sånt snöoväder att jag inte alls körde iväg hit. Lite förståndig måste man vara och då väderspåmännen säger att man ska hållas hem, så gör man ju det.

  • Vi blev bjudna på ljuvliga smörrebröd med rostbiff. I bakgrunden syns de veganska smörgåsarna. Riktigt, riktigt gott.

  • Vi timlärare blev bjudna förutom på smörgåsar också på bio. Vi såg på Je'vida, en fin film om vidriga saker.
    Ett riktigt trevligt sätt att fira julfest på. Vi var över 40 personer på plats. Tack för detta!
Och nu, nu skriker sängen efter mej, så nu önskar jag er en riktigt fin tisdag med allt möjligt roligt.
 

Inga kommentarer: