söndag, december 10, 2023

Ett "litet" paket

Igår hämtade som sagt yngsta sonen snällt ut mitt "lilla" paket.

Och tur var det att han tog hand om "lilla" paketet, som faktiskt är rätt stort och svårt att bära, då det inte finns nånstans att hålla i. Rätt tungt var det också.

I natt har jag sovit med paketet oöppnat, för igår placerade jag det genast i sovrummet. Detta för att inte väcka bisin mins onödiga intresse.

Idag när han var ute i snösvängen, öppnade jag mitt paket. Hoppsan, här var det garn och lite boxar. Lugn, bara lugn, en del av detta är julklappar, så...
 
Se på sjutton, jag lyckades få den här filtlådan! Wow! När jag kollade den tidigare var den alltid slutsåld. Eftersom det tog så lång tid innan mitt paket äntligen kom, så hade jag lyckats glömma bort att jag beställt den här! Hups! 🙈 Tur att jag inte beställde den på nytt!
Nästa jul kommer vi att ha en riktigt fin julfilt. Man kan ju alltid hoppas...

Och så kom mitt pensionärsprojekt. Tjohooo! 1.1.2024 öppnar jag den här lådan och sätter igång. Troligtvis kommer bisin min att bli utan mat på nästa års sida. Ser ni alltså honom virra omkring, vänligen bjud honom på varm mat, tack. Han äter helst vanlig husmanskost och helst nånting med potatis och alltid lingonsylt.

Och den här måste jag ju bara ha, mest kanske för färgens skull. De facto skulle jag behöva en lite mindre virknål, en femmans. Den anskaffningen skjuter jag på lite, för nu kommer jag inte att hinna med så mycket annat än mina boxar.

Bra saker idag:
  • Söndag och jag sov ända till klockan nio. På allvar börjar jag nu tro att jag är ett djur, som ska gå i ide till vintern. Hur skulle jag annars kunna sova så mycket? 
    Igår kväll lade jag mej klockan 23 och hann inte räkna ett endaste ett garnnystan innan jag slocknade som ett ljus!
    Hur som helst, det var skönt att få och kunna sova.

  • Idag tog jag mej själv i kragen och fick toan behjälpligt städad. Bisin min muttrade nånting om att det inte behövs, men hej vad han bedrar sig. Det här är inte julstädning ännu utan enbart den där veckostädningen, som borde ha gjorts för två veckor sen! 😱

  • En tomteluva har jag också hunnit med idag. Restgarnerna kommer till användning och bra så. Snart är det vita garnet slut...

  • Dagens stickkalender innehöll mönsterdel nummer tre till adventssockorna. Hmmm, ja, jag kommer inte att sticka dem nu i alla fall, så...
    Såg i Facebook att nu finns det också sådana som är nöjda med kalendern. Kul.

  • Jag lyckades lösa veckans A-korsord i Allers. Tjohoo!
Önskar er alla en riktigt skön söndagskväll, andra advent. 



Inga kommentarer: