onsdag, januari 19, 2022

I tidningen!

Kolla, kolla, där är hon, M vårt äldsta barnbarn, i tidningen! Eller nåja, antar att detta inlägg kommer i fredagens tryckta tidning? Måste försöka få tag på det numret! Men hon är i varje fall på nätet nu, så alla kan se hur söt hon är. Eller nåja, det mesta är ju ordentligt inklämt i vinterkläder! Så det syns kanske inte så mycket? Men visst är hon världens sötaste, inte sant?

Igår var det dags för telefonkontakt med A, men hon vägrade blankt att tala med mommo, för mommo är fortfarande dum. Och det för att hon på julaftonen for hem med sin egen docka, dockan som A lagt i mommos famn och sagt att nu får den följa med mommo hem.
Nej, igår skulle A tala med moffen och då fick hon förklara allt för honom om den saknade dockan och dumma mommo. Dubbelmorfar tappade tråden ibland och blandade ihop dockan med sockan. Kanske för att han sett så mycket på min sockstickning?
Få se om A alls tänker prata med mej i framtiden eller om hon måste få tillbaka min docka.

I Instagram frågade en dam jag följer, vilka färger som är våra favoriter i inredningen just nu och då måste jag svara rosa.

Rosa på grund av den här blomknoppen, som tittade fram ur krukan med min utblommade julamaryllis. Jag hade liksom tänkt slänga ut hela blomman, i komposten alltså, men så hittade jag den här rosa ljuvligheten. Så nu är det bara att vänta på nya blommor.

Önskar er en skön fortsättning på onsdagskvällen.
Själv ska jag sätta upp maskor för socka nummer två i mitt pågående sockstickningsprojekt och sen ska jag sticka minst lika långt, som jag kom igår innan jag rev upp hela skaftet!


Inga kommentarer: