söndag, maj 07, 2023

Bra byteshandel

Svärdottern ville betala för gårdagens smörgåstårtor, men det kom inte på frågan! Självklart hjälper farmor till med det lilla hon kan. Fattas bara... 

Så jag fick ett så här stort paket fullt med kakaopåsar (choklad i Sverige) och...
...det här godispaketet. Bra byteshandel, inte sant? Bisin min skulle vilja att jag öppnar den här lådan nu genast, men jag vägrar. Och förklarar att jag liksom har fått det för att jag varit duktig i köket. Till det fnyser han och skakar på huvudet. Han påstår att han minsann inte sett av sådan duktighet.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till halvnio. Så skönt.


  • Lyxade till söndagsfrukosten med lite kex och karameller, som vi fick med oss hem från kalaset igår. Det är ju ändå söndag!

  • Bisin min lagade middag: Potatis, ugnskorv och sallad. Och jag tog hand om disken. Bra arbetsfördelning. Nån dag kanske jag också lagar mat. Man vet aldrig...

  • Dagens bästa, som gör mej verkligt rörd: Fick ett WhatsAppmeddelande med frågan om jag vill ha hallonbåtar. Så vänligt att komma ihåg mej och mitt favoritgodis då man själv är ute och reser. Jag är verkligt tacksam.

  • Var ute en sväng ikväll med bisin min och såg på sjöfåglar. Vi såg inte till många olika arter, men vi var i varje fall ute på en liten söndagstur.
Önskar er en fin ny vecka!


Inga kommentarer: