måndag, maj 08, 2023

Märkta

 – Du har alldeles för många mönstertidningar, stönade bisin min häromsistens då han råkade krocka med en av mina tidningshögar.
– Du kan inte behöva så där många tidningar. Vad gör du med dem?
– Nå, jag stickar och virkar när jag hittar något bra mönster i dem.
– Det sku jag vilja sii. Det finns ju förresten allt på nätet.

Nu gällde det för mej att gnugga geniknölarna. Man får liksom inte vara dum. Självklart behöver jag alla mina mönstertidningar, eller hur?

Nu har jag alltså märkt de tidningar jag har stickat eller virkat från med en stjärna. Så nu kan jag bevisa för bisin min att jag visst har använt mina tidningar. Och nej, nej, jag fuskar inte jag gömmer bara de tidningar som jag ännu inte har märkt med en stjärna! Kvinnans list övergår mannens förstånd! 😄

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till halvnio!

  • Hoppade över grötkokningen i morse och satsade på två rågsmörgåsar med lite skinka och mycket grönt på till frukost! Omväxling förnöjer. Och lugn, bara lugn. Jag ska inte fota vad jag äter varje dag. Har förstått att sådant gör människor väldigt upprörda!

  • Bisin min kom hem och fixade lunch åt oss innan jag åkte iväg till jobbet. Snällt för jag var fullt upptagen med att få in de sista kurserna i vårt databassystem.

  • Veckans första arbetsdag är över och jag hann med allt administrativt kontorsjobb här hemma innan det var dags för kvällsjobb i västra grannstaden.

  • Hann gå och beundra den fina vårutställningen på jobbet.
I morgon ska jag försöka låta bli att göra någonting annat än virka! Bisin min tycker förstås att det är en jättedålig idé. Men strunt nu i det. Jag behöver emellanåt ett litet projekt som blir färdigt, så det så!

Önskar er en fin tisdag.


Inga kommentarer: