fredag, maj 26, 2023

Gissa instrumentet

Fredag kväll och veckoslutet står för dörren. Tack och lov, så har jag inga vidlyftiga planer. Bara ta det lugnt och följa med strömmen, alltså se vad som händer. Helst sitter jag hemma och stickar, men inte ett knyst till bisin min om det, tack. Man vet aldrig vad för planer han smider om han får reda på att jag vill ta det lugnt.

Drottningen av rock'n roll, Tina Turner är borta. Hon var en riktigt kämpe med tanke på allt vad hon har fått gå igenom. Ute på Arenan ligger en dokumentär med och om henne. Vi såg den redan tidigare med bisin min och förstås har vi sett filmen What's love got to do with it. River deep, mountain high är nog en av hennes bästa rocklåtar om ni fråga bisin min.

Apropå bisin min, idag kom han hem med detta:


 
Han fick det för att det behövde fixas till lite. Och det kunde han förstås, så nu fungerar mackapären igen. Vad tror ni att det är för ett instrument?

Bra saker idag:

  • Klockan tretton var jag klar med dagens arbetsuppgifter. Skönt!


  • Före jobbet hann jag få min senaste stickning i nån sorts blockning. Vad tror ni att döljer sig här då?

  • Och jo, på förmiddagen bekräftades det att sista veckan i juni kommer jag att ha lite extra jobb och till och med få betalt. Det ni!


  • Och så gjorde jag det, äntligen, bakade rabarbersmulpaj. Kan ju inte ha bisin min rännande runt här i trakten på kaffe och rabarberkaka hos alla andra. Så vi har haft riktig efterrättsfest här i huset med rabarbersmulpaj och vaniljglass. Jag drack vatten till och bisin min kaffe.

  • Nu eldar han bastun, så det blir en perfekt avslutning på dagen, ja på hela veckan faktiskt.
Hoppas att ni får en skön lördag.

Inga kommentarer: