fredag, november 03, 2023

Lösningen på kontaktproblem

Fredagen började inte särskilt bra för min del. Jag vaknade med ont i halsen och blodet droppande från näsan. Nattens hostattacker hade dock avtagit, tack och lov. Men jag sjukanmälde mej för säkerhets skull och missade således en trevlig fredagseftermiddagar med mina kolleger från stan. Men sånt är livet ibland, det sätter käppar i hjulet för en. Dagens vila var välbehövlig, för utan vila hinner jag inte bli frisk i tid för jobbet på måndag.

I söndags hämtade yngsta sonen den här adaptern åt mej och med ens var kontaktproblemen lösta. Onsdagkväll testade jag att adaptern fungerade med jobbets gamla videoprojektor. Det gjorde den! Och igår var den i hårdanvändning i kursen i den bästa av byar i norra grannkommunen.
Tänk att en så där liten grunka kan lösa kontaktproblemen!

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till halvnio.

  • Var ensam hemma på dagen! Så skönt, stickade lite, men vilade mest.

  • Bisin min var till gravgården och tände ljus tillsammans med sin yngre stora syster. Skönt, nu slipper jag stå och huttra på gravgården i morgon!

  • Äldsta sonen köpte jultårtor med hem. Så nu har vi premiärätit av dem. Mums! Få se om bisin min hinner tröttna på dem före julen är här.
Önskar er en riktigt fin allhelgona!


Inga kommentarer: