tisdag, november 07, 2023

Nu har det äntligen hänt

Tisdagskväll och novembermörkret sväljer en, nästan. Jag är rätt trött efter dagens jobb. Men samtidigt lite euforisk, för nu har det äntligen hänt. Det krävdes lite handlingskraft och energi från min sida, så satt jag äntligen där med bisin min vid en bankdisk. Nu ska det äntligen bli ordning och reda på ett och annat, hoppas jag i varje fall.

Bra saker idag:

  • Sovmorgon och jag var uppe redan klockan åtta!

  • Jag hann sticka 7 varv på pink banansocka nummer två innan vi skulle iväg till västra grannstaden.

  • Och nu hör ni, nu händer det äntligen, bisin min ska få ett eget betalkort. Tjohooo! Nu behöver jag inte följa med till Motonet som betalare längre! Eller och tanka "hans" bil. Eller ta ut kontanter åt honom!
    Bisin min försökte nog protestera, men vi var två kvinnor, som bestämde och då kunde han inte smita undan! En sten föll från mina axlar. Nu vet jag att han kan handla med sitt kort om det händer mej nånting. Man måste ju agera proaktivt innan någonting händer.

  • Jag var inne i en för mej ny affär, K-market i Haiko. Lagom stor och bra utbud om man bara ska ha lite bröd, mjölk och frukt.

  • Kolla vad jag hittade där i brödhyllan, marknadskringla! Mums! Och nej, det finns inte mycket kvar av den efter att jag öppnade påsen...
    Borde nog ha köpt två, men...

  • Och tänk, både bisin min och jag var inne i affären samtidigt och det blev inget käbbel alls mellan oss. Vanligtvis brukar bisin min gå bredvid kundvagnen och gnälla: "det ska vi inte ha", "det där är riktigt onödigt" osv.

  • När bisin min grävde fram sitt pass idag, så upptäckte han att det går ut den 16.11. Vilken tur att vi hann till banken före det.
    Nu gäller det då att övertyga bisin min om att han behöver ett pass eller ID-kort och det fort som sjutton. Vem vill dra iväg med honom till passfotografen?
Önskar er en riktigt fin onsdag!

Inga kommentarer: