fredag, november 24, 2023

Svart fredag

Kära vänner, ni har väl inte gått i fällan? Handlat en massa, som verkar vara förmånligt, men som kanske ändå inte är det. Låt dig alltså inte luras eller lockas till köp.

Svart fredag håller väl på hela veckoslutet, men de bästa grejerna har redan gått åt, antar jag. Jag måste tyvärr erkänna att jag själv hamnade lite på villovägar och det på en mycket farlig sida. 
Jag skulle bara skriva ut ett sånt här presentkort:

Det är helt gratis och en riktigt trevlig idé för mej som inte har stickat en maska sen i onsdags. Och inte kommer att hinna sticka alla de strumpor jag skulle vilja heller. Men, men, men där på Novitas webbplats var det ju också svart fredag! Lite, lite kunde jag ju titta, för jag skulle ju inte ha nånting... men hur det nu var, så råkade jag klicka lite bredvid och så hade jag plötsligt nånting i kundkorgen! 🙈 Nej, nej, nej och nej igen, men nu är det försent, alldeles för sent. Och jag som i natt bestämde mej för att mitt nyårslöfte ska bli att ta itu med alla mina halvfärdiga stickningar. Nu har jag skaffat mej ett nytt evighetsprojekt, en box med garn och beskrivning, som ska bli mitt pensionärsprojekt. Håhåjaa... få se hur detta slutar.

I vårt hus har det varit ovanligt tyst idag. Bisin min har legat helt utslagen på soffan hela dagen. Det enda jag har hört är ljudliga snarkningar då och då. Han har inte ens haft på tv:n!!! Då vet ni att han minsann är sjuk. Själv har jag befunnit mig så långt borta från honom, som jag kan komma, nämligen här i datarummet. Och jag har varit alldeles tyst, försökt störa så lite som möjligt. Hoppas att han snart blir frisk. Vila är nog bästa botemedlet och ifråga om influensa, det enda botemedlet.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till halvtio! Berodde säkert på att bisin min inte alls var uppe och härjade på med vare sig fågelmat eller kattmat.

  • Sen frukost, så jag kunde hoppa över lunchen!

  • Fick färdigt materialet till måndagens föreläsning. Nu är det enbart onsdagens och torsdagens kursförberedelser, som återstår.

  • Äldsta sonen bytte ut den trasiga lampan här i datarummet, så äntligen lite ljus i mörkret.
Önskar er alla en riktigt skön lördag.


Inga kommentarer: