tisdag, oktober 11, 2022

Kattmatsvinst

 Igår blev jag taggad i Facebook. Jag hade vunnit kattmat!

Och det i S-market i Ingå! Jösses. Jag sa ju att Facebook är farligt!
Förra veckan när jag hade lite tråkigt här hemma, så slötittade jag på Facebook och så såg jag tävlingsinlägget, som S-market hade för att det var djurens vecka. Det fanns en massa bilder av hundar i kommentarerna, så jag tänkte: "Men va sjutton, här måste det vara en kattbild också". Så utan att reflektera desto mera, så lade jag in en sovande Tufsen bland kommentarerna och glömde sen bort det hela. Och igår fick jag då veta att jag jag hade vunnit. Så nu undrar jag, vem av er vill åka till Ingå? Eller ännu hellre, vad kan man göra i Ingå en vanlig lördag i oktober? Finns där garnaffärer? Nån restaurang med god mat? Skulle inte alls vara tokigt med en liten utflykt inför höstlovet nästa vecka. Men lite trist att åka ensam.
För övrigt så har jag inte vågat säga ett knyst om den här vinsten åt bisin min. Han skulle förstås säga att det inte lönar sig att åka så långt västerut efter lite kattmat. Tyvärr har han alldeles rätt. Sen skulle han förstås också förbjuda mej att härefter använda Facebook. Och det gör han förstås alldeles rätt i, men...

Bra saker idag:
  • Veckans längsta arbetsdag är avklarad.

  • Det var ännu ljust ute då jag körde hem från jobbet i västra grannstaden i kväll.

  • Hann in via stora varuhuset i stan, så nu har jag två nya förpackningar med strumpstickor: 5½ och 6. De såldes med 20 procents rabatt. Bäst alltså att passa på att fylla på sticklagret nu.
Önskar er alla en fin onsdag!


Inga kommentarer: