lördag, oktober 15, 2022

Nytt början

Nyss hemkommen från en trevlig kväll i norra grannbyn. Nästan så att ni blev utan inlägg i kväll, men kan inte riktigt gå och lägga mej ännu, är så uppfylld av dagens allt det härliga och roliga.

Idag efter spanska kursen gjorde jag ett nytt mössbörjan. Den här gången på rundsticka och det ser åtminstone så här långt, riktigt bra ut jämfört med mitt förra början. Tack till stickväninnan B, för gott råd. Antagligen måste jag investera i en sexans rundsticka 40 cm lång, om det nu ens finns såna. För maskorna ska ju minskas i något skede och med den här stickan går det inte att loopa!

Bra saker idag:
  • Roligt på spanska kursen i morse och utmanande. Måste nog skaffa ett lexikon och börja plugga på allvar.

  • Att äntligen få påbörjat mössprojektet på riktigt. I morgon gör jag inget annat än stickar på mössan. Så det så.

  • Har varit till östra grannstaden tillsammans med yngsta sonen, som dök upp helt oväntat här på eftermiddagen. Vi besökte Prisma och oj, oj, oj, vad mycket fina baby- och barnkläder det finns. Tänk att jag kunde avhålla mej från att köpa! Det var duktigt gjort, inte sant?
    Och jag var inte ens i närheten av garnhyllan eller tidningshyllan. Så tro det eller ej, jag har stark karaktär.

  • Stortrivs i yngsta sonens sällskap när vi diskuterar allt från vardagsnära ting till stora livet. 

  • Och som pricken på i:et, en härlig kväll i trevligt sällskap med god räkpaj, wienerbröd och kakor. Så fint att träffas, prata och skratta. Stort TACK till värdparet!
Önskar er alla en riktigt skön söndag!


Inga kommentarer: