måndag, oktober 03, 2022

Ny projektväska

Lite småkyligt och ruggigt här hos oss i kväll. Ingen har eldat, så det gäller nog att gardera sig med minst dubbla täcken i natt.

Mitt nya sockprojekt behövde förstås också en ny väska.

Vilken tur alltså att jag hittade den här i lilla butiken i fredags! Om jag är riktigt ärlig, så, ja, så behöver jag nog inte nödvändigtvis nån ny projektväska, för jag har inte alla mina väskor i användning. Men jag tycker att den här är så fin. Den var ensam kvar där på kroken vid kassan, så jag nappade den. Och jo, åt bisin min förklarade jag förstås varför det var nödvändigt för mej att få en ny. Visserligen muttrade han något om vedkassar, men den här är till all tur alldeles, alldeles för liten att bära ved i.

Bra saker idag:
  • Vaknade tio minuter före väckarklockan.

  • Har klarat av veckans första arbetsdag. Nu är det ännu fem kvar, för jag ska jobba i lördag också!

  • Klarade av att använda lunchappen, som finns i min arbetstelefon. Äntligen fick vi den och den fungerade utmärkt. Tjohooo! Nu gäller det då att försöka hinna äta ute så mycket som möjligt. Hur nu det skulle se ut? I morgon blir det två mikromatsportioner, en per den knappa halvtimmes lunch jag har tid med två gånger under dagens lopp.

  • Ännu ljust då jag körde hem i kväll från jobbet i västra grannstaden.

  • Fick sex rätt av sex i en frågesport om språk!

  • Hittade nyss ett äkta restgarnsprojekt för sockor hos Jonnan koukkuja. Härifrån kan man bra ta idéer. Och hon har också gjort "korvar" på skaftet och hjärtmönster. Snyggt!
Önskar er en riktigt skön tisdag!


Inga kommentarer: